QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na přivaděči u Plzně. Muž je v kritickém stavu

19.08.2023 14:01

K velmi vážné nehodě došlo v sobotu dopoledne na silnici I/27 na sjezdu na Litice. Muže museli z auta vyprostit hasiči. Nájezd na přivaděč musel být po nehodě uzavřen.

4

"Záchranáři z místa nehody transportovali staršího muže v kritickém stavu a na řízené ventilaci na Emergency FN Plzeň," uvedla mluvčí záchranné služby Andrea  Divišová.

Řidič sjel z neznámých důvodů ze silnice. "Z dosavadního šetření dopravní policistů na místě dopravní nehody je zřejmé, že řidič osobního vozidla, který jel ve směru od Plzně na Klatovy v místě sjezdu z dosud nezjištěných příčin přejel na travnatou plochu, kdy vozidlo přejelo na nájezd, kde došlo ke střetu se svodidly a protihlukovou zábranou," popsala průběh nehody mluvčí policie Hana Kroftová.

Nájezd od Litic je uzavřený. "Dechovou zkoušku nebylo možné u řidiče s ohledem na jeho zdravotní stav provést, proto byl nařízený odběr krve. V současné době je nájezd od Litic uzavřený. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou nadále předmětem šetření policistů," doplnila Hana Kroftová.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT