QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete, aby vaše dítě hrálo golf? Přihlaste ho do kurzu na Dýšinou

21.08.2015 8:09

Chcete, aby se vaše dítě naučilo hrát golf? Už pět let v golf parku Plzeň na Dýšině funguje golfová akademie pro děti, teď se můžete hlásit do speciálních podzimních kurzů.

Mistrovství klubu Golf park (31)

Golf Park Plzeň rozjíždí podzimní kurzy golfu pro děti. Přihlásit se může i úplný začátečník. Golfová akademie pro děti v plzeňském Golf Parku se stala velmi oblíbenou. Pravidelně tu trénuje už na 150 malých golfistů.

Podzimní kurzy pro děti začínají 7. září, přihlásit je můžete už teď. "Podzimní kurzy probíhají v září a říjnu. Děti jsou rozdělené, ty malé chodí do školičky a ty větší jsou zařazené do tréninkového centra mládeže," upřesnila ředitelka golfového areálu Martina Tvarůžková s tím, že se mohou hlásit i úplní začátečníci, dokonce nemusí mít ani golfové vybavení, to jim na Dýšině zapůjčí.

Vhodné je podle ředitelky golfového resortu využít i tzv. Dětský golfový bazar. Tam si můžete pro vaše dítko zakoupit použité hole na začátek. "Probíhat bude od 12 do 20. září. Věci budou vystaveny v prostoru Honmy tedy místnosti naproti putting greenu, a to vždy v odpoledních hodinách od 14 do 19 hodin."

Dětem se ve velké míře začali na Dýšině věnovat před pěti let. V Golf Parku funguje tzv. dětská golfová akademie. "Na počátku před pěti lety tady trénovala pravidelně zhruba dvacítka děti, teď jich je 150," popsala zájem Martina Tvarůžková. Pro děti také na Dýšině pořádají v průběhu roku celou řadu akcí a turnajů.

Chcete-li aby se i vaše dítě naučilo hrát golf s profesionálním trenérem, přihlaste ho do podzimních kurzů. Kontakt pro přihlášení: Petr Strýček 602 180 142, akademie@golfplzen.cz.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24