QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Diagnostika elektrokola? MMR E-bike v Plzni otevírá speciální centrum

26.03.2018 17:00

Už i vaše elektrokolo může mít speciální servis a péči. V Plzni se totiž otevírá specializované diagnostické centrum MMR E-bike.

CG0A2024
CG0A2019CG0A2024CG0A2017CG0A2035scan0048scan0049

Vydrží ještě letos baterie vašeho elektrokola? Má motor dostatečný výkon? Je v pořádku elektronika? Na to vám již nyní odpoví testovací centrum v MMR E-bike.

 „Specializované diagnostické centrum MMR E-bike otevíráme 26. března v provozovně v Plzni v Papírnické ulici,“ potvrdil majitel firmy Martin Uhlíř.

Vaše elektrokolo tak může mít nebývalou péči, a hlavně touto diagnostikou dalo by se říci lékařskou prohlídkou, můžete předejít řadě závad. „Diagnostikou objevíme všechny závady na vašem elektrokole a především jim můžeme včas předejít. Diagnostiku doporučujeme minimálně 1x ročně, taková roční prohlídka pak zaručuje 100% chod elektrokola,“ vysvětluje dále Martin Uhlíř.

MMR E-bike se vám zkrátka o vaše kolo profesionálně postará. Ke každé diagnostice dostanete vytištěné údaje o stavu elektrokola, jeho závadách, softwaru, opravách, najetých km a celkových podmínek, za kterých bylo elektrokolo užíváno. Půjde o první a zatím jediné specializované diagnostické centrum na celém západě Čech.

„Máme nejnovější diagnostické jednotky pro formování, servis a diagnostiku elektrokol. Naši technici jsou pravidelně proškolováni a certifikováni. Vaše elektrokolo připojíme na diagnostickou jednotku, provedeme diagnostiku motoru, baterie a ovladačů elektrokola a nahrajeme nové aktualizace softwaru. Základní cena diagnostiky je 400 korun,“ říká Martin Uhlíř.

KONTAKT: MMR E-bike s.r.o., Papírnická 2570/3, Plzeň Slovany, www.mmrebike.cz, 777 224 900

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24