QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Futsalisté INDOSSu Plzeň podlehli Chrudimi 15:1!

09.11.2011 7:01

Velkým brankovým nářezem skončil pro futsalisty INDOSSu Plzeň zápas posledního, šestého kola Chance futsal ligy. Vysoko 15:1 podlehli Chrudimi.

benago_indoss23091118

V šestém kole Chance futsal ligy se plzeňští futsalisté SK INDOSS vypravili do Chrudimi, odkud si přivezli prohru vysoko 15:1.

Zápas se začal pro Plzeň vyvíjet slibně. Nepatřila rozhodně mezi soupeře, které by Chrudim podcenila, protože do té doby byla třetí v ligové tabulce. Už v 7. vteřině zápasu se reprezentant Holý za Plzeň trefil a Chrudim zůstala jako opařená. Pak se ale zápas zvrátil tak, jak nikdo nečekal. Chrudimští se do Plzně opřeli a každou sebemenší chybu ztrestali brankou. Už první poločas končil 4:1.Hráči západočeské metropole jako by spolu hráli poprvé, nebyli sehraní a nedařilo se. Dokonce ani reprezentanti Holý a zvláště Vnuk se neprosadili. Drtivá byla pak tedy porážka 15:1.

"Utkání jsme začali rychlou brankou v 7 vteřině, ale to bylo bohužel vše z naší strany. Pak už začal favorit hrát a tlačit se před naší branku. Naši hráči to domácím ještě svým velmi laxním výkonem ulehčili. Bez bojovnosti, snahy a díky netaktičnosti ve hře jsme vypadali jako parta kluků co se poprvé sešla v kabině před zápasem. Všichni odevzdali tak maximálně 10% toho co v sobě mají. Domácí celek navíc dokonale trestal sebemenší chybu," komentoval zápas trenér Tomáš Kadlec. "Pro mě bylo největší zklamání výkon reprezentantů Holého a Vnuka. Nad takovým výkonem jsem jen žasnul. Naopak jediného mohu pochválit a to Václava Kolaříka, který chytil ještě tak 10 branek domácím. Byla to velmi tvrdá lekce a musíme se zvednou a začít hrát to co umíme. Pak bude šance na výhru."

FK ERA-PACK Chrudim - SK Indoss Plzeň 15:1 (4:1)

ilustrační foto: SK INDOSS

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24