QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Futsalisté Plzně vyzvou Benago Zruč nad Sázavou

04.01.2012 12:35

V pátek 6. ledna si fanoušci plzeňského futsalu mohou opět dojít na zápas. Domácí tým SK Indoss Plzeň hostí Benago Zruč nad Sázavou.

logo SK Indoss Plzeň

V pátek 6. ledna od 20 hodin začíná zápasem mezi SK Indoss Plzeň a Benago Zruč nad Sázavou další kolo futsalové soutěže Chance futsal ligy.

Ve 13. kole soutěže čeká PLzeň aktuálně devátý celek tabulky soutěže, který má 10 bodů z podzimní části. Na šestou PLzeň ztrácí 5 bodů.

Pokud ale tým PLzně nebude lepší než v posledním zápase s Libercem, který je v tabulce poslední, ale Plzeň převálcoval ve 12. kole, nechá body Zruči. "Byl jsem jak Alenka v říši divů. Moje mužstvo působilo v Liberci jako parta naivních kluků. Před utkáním jsme si jasně říkali o přednostech domácího mužstva, o stylu naší hry a o chtěném postupu ve vývoji utkání. Všichni moji hráči to odkývali, ale na hřišti si dělali co chtěli," udivoval se trenér Tomáš Kadlec. "Reprezentant Holý byl tak 5% ve svém výkonu, Koc byl úplně nulový, Mižár také úplně mimo, Blažek také a pak je to celé špatně. Přístup hráčů byl velmi vlažný a velmi mě zklamal. Jsem úplně znechucen předvedenou hrou a hlavně přístupem k utkání. Takto pokud chceme hrát jsi zasloužíme tak akorát pád do druhé ligy."

pátek 6. ledna 20:00 SK Indoss Plzeň - Benago Zruč nad Sázavou

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24