QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golfová sezóna začíná! Jako jeden z prvních otevírá resort Hořehledy

24.02.2017 10:12

Větrné počasí a oteplení posledních dnů hraje do karet milovníkům golfu. Jako jednomu z prvních areálů se podařilo zprovoznit hřiště PilsnerGolf Resortu Hořehledy.

golf_1

Zima ještě ani zdaleka není u konce a na zahájení golfové sezóny je tak zdánlivě poměrně brzy. Nedočkaví milovníci golfu nicméně už mohou jásat. Prohnat hole už budou moct o nadcházejícím víkendu. Jako jeden z prvních areálů otevírá už v pátek 24. února resort v Hořehledech.

"Příznivé počasí dvou posledních dní dokázalo zázraky a my tak můžeme otevřít golfové hřiště. Zatím jen ve zkušebním provozu pátek až neděle 24.2 - 26.2., pokud ale příznivé podmínky vydrží, pojedeme dál," informoval PilsnerGolf Resort Hořehledy.

Hráči by nicméně měli mít na paměti, že přece jen zima ještě úplně nekončí a podmínky tak nejsou úplně ideální. Vedení resortu je proto žádá, aby byli k hřišti maximálně ohleduplní. Například na jamce číslo 2 je stále dost vody. Po areálu se navíc dál ve velkém pohybuje údržba, která se snaží stav stále zlepšovat.

Od pátku až do neděle bude areál otevřený "od úsvitu do soumraku" s odbavením pouze na telefonu 775 012 892, kdy stačí před hrou SMS nebo zavolat). Výhodu budou mít i ti, kteří nejsou členy klubu. Pro ně zatím platí zvýhodněné celodenní fee 200 korun.

FOTO: PislnerGolf Resort Hořehledy
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24