Hledá se 1538 běžců k překonání rekordu! Přihlásit se může každý

29.12.2022 10:32

Rozběháme Česko organizuje novoroční výběh. Není to ale ledajaký výběh. Přidejte se i vy a pomozte překonat český rekord!

rozběháme Česko_zimní ilustračka_FB Myteporazime

“Hledá se 1538 běžců! Pomoz nám překonat český rekord a staň se jeho součástí. Pro jeho překonání je potřeba 4350 běžců, kteří vyběhnou a nahrajou svůj výkon. To dáme!” hecují organizátoři pokusu o překonání rekordu z Rozběháme Česko.

Rozběháme Česko z.ú. je nezisková organizace, která pomáhá lidem najít cestu ke zdravému životnímu stylu a motivovat k pohybu. “Přichází den, kdy rozběháme tebe, celé Česko a navíc přepíšeme rekord v České knize rekordů. Vyběhni kdykoliv a kdekoliv 1. ledna. Stačí si zapnout hodinky nebo mobilní aplikaci, zaznamenat aktivitu a poté ji nahrát do svého profilu,” lákají organizátoři k novoročnímu běhu.

Rozběháme Česko organizuje akce po celé republice. Skupinky nadšenců a odborníků na běh vymýšlejí pro širokou veřejnost nejrůznější aktivity. Zdarma a s nadšením naučí běhat snad každého. Některé z akcí mají charitativní podtext. Charitativní projekt #myteporazime přidává na motivaci se zvednout z gauče. (Potvrzeno redaktorkou QAPu). Výtěžek ze symbolického startovného putuje vždy na některé z charitativních organizací.

V rámci novoroční akce Rozběháme Česko můžete vyběhnout sami, ale pořádají se i společné výběhy. 

Kde se bude běhat společně v Plzeňském kraji?

 

Registraci zdarma k běhu a detailní informace o projektu naleznete zde

 

Foto ilustrační FB Myteporazime projekt Rozběháme Česko

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24