QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejisté Plzně doma porazili Brno 4:1!

16.02.2011 20:00     16.02.2011 22:25

Ve středu 16. února Plzeň porazila na domácím ledě Kometu Brno vysoko 4:1. Indiáni to tedy dokázali a jsou v předkole play off. Utkání s Brnem sledovalo v ČEZ Aréně přes 7 500 diváků.

HC Plzeň 1929 - HC Kometa Brno 4:1 ( 2:0, 2:0, 0:1 )

Plzeň je v předkole play off, na domácím ledě porazili Indiáni ve středu 16. února Kometu Brno vysoko 4:1. Zápas osmé Plzně a jedenácté Komety Brno sledovalo v ČEZ Aréně víc než 7 500 diváků!!!

Už v první třetině měli Indiáni jasnou převahu a dali hned 2 góly. Brněnského brankáře překonal Dresler a Kovář. Také druhá třetina se odehrávala v režii Plzně. Indiáni Kometu hodně tlačili, ta opět nedala ani branku. Plzeň si ale ve druhé třetině připsala další 2 góly zásluhou Johnsona a Vlasáka. Třetí třetina pak přinesla jedinou branku Brna. 

Na tiskovce po utkání řekl Milan Razým: "Ta osobní statečnost, ta hrdost ke klubu, si myslím, že rozhoduje, ta hlava, ta psychika. Ale velkou zásluhu na tom má Marian, který ty kluky uměl skvěle připravit. Cením si hlavně toho přístupu a odhodlání, se kterým do těch zápasů nastupovali. Další krok je šance, že bychom se mohli dostat do osmičky. Tím pádem začínat utkání na domácím ledě je pro nás důležitější, než s kým budeme hrát."

Razým dále se slzami v očích, prohlásil o hráčích: "Kluci podali parádní výkon, klobouk dolů, za to, co za celou tu sezonu předvedli. Samozřejmě tím pro nás sezona nekončí, ale začíná ta nejdůležitější část!"

A co říká na plzeňské publikum nejlepší střelec extraligy Tomáš Vlasák? "Jedním slovem skvělý, jezdí na nás ven. Doma jsou naprosto úžasný. Já si myslím že i pro ně je to krásný a že i oni mají velký podíl na tom, že jsme tam a za to jim patří obrovský dík," prohlásil Vlasák a dodal: "Z nás spadl obrovský balvan, protože se od listopadu za něčím honíme a teď máme za sebou ten první krok a že je úspěšnej a je to krásnej pocit. Teď nás Marian určitě skvěle připraví na další krok a my si to, doufám, nenecháme ujít. A že si to i uvědomujeme, že teď je to krásný, ale určitě nechceme končit. A uděláme vše pro to abychom došli co nejdál!"

Zápas jsme pro Vás sledovali online:

7:43 první branku utkání dává J. Dresler po přihrání M. Straky

12:35 druhou branku Indiánů dává J. Kovář po teči J. Hanzlíka

V první třetině byli domácí jasně lepším týmem, což zúročili dvěma brankami

25:05 třetí branku dává N. Johnson po přihrávce T. Frola

29:51 vyloučen hráč domácích P. Vostřák na 2 minuty za sekání

33:35 čtvrtou branku Indiánů dává T. Vlasák po skvělé práci P. Vostřáka za brankou

34:40 vyloučen hráč hostí T. Mojžíš na 2 minuty za držení

Ve druhé třetině dominovali hráči Plzně. Indiáni tlačili a Kometa se nestačila divit co se to děje u nich, v obranném pásmu.

Tento tlak dokázala Plzeň zúročit dvěma brankami.

43:27 vyloučeni hráči Plzně J. Kovář a J. Stránský na 2 minuty za hrubost a za Brno T. Malec na 2 minuty za hrubost

48:46 vzájemně vyloučeni za Plzeň T. Rachůnek a za Brno K. Brabenec na 2 minuty za hrubost

50:52 první branku Brna dává T. Malec po samostatné akci

dnešní utkání sleduje 7581 diváků

54:01 vyloučen hráč Brna Procházka na 2 minuty za hákování

utkání končí, Plzeň vítězí 4:1!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24