Jhon Mosquera podepsal s Viktorkou smlouvu na další dva roky

11.11.2022 19:00

Rodák z kolumbijského Cali, který přišel do Viktorie před rokem a půl z Liberce, podespal dnes smlouvu na další dva roky. 

mosquera

„Přišel jsem do Viktorky, abych vyhrával tituly. Na začátku mi to hodně lidí nevěřilo, ale já prostě cítil, že na to máme a dokázali jsme to. Navíc jsme si zahráli i skvělou Ligu mistrů. To jsou momenty, kvůli kterým hraji fotbal. Chci se maximálně připravit na každý zápas a věřím, že společně ještě budeme velmi úspěšní. Navíc se tady cítím velmi dobře, klub je jako rodina, uvedl Jhon Mosquera.

Jhon Edison Mosquera Rebolledo, jak zní celé jeho jméno, odehrál za Viktorii celkem 67 zápasů, ve kterých vstřelil 15 branek, z čehož dvě byly v evropských pohárech.

„Jsme rádi, že došlo k oboustranné dohodě a Jhon bude i v nadcházejících sezonách nosit náš dres. Cítíme z něj obrovskou motivaci navázat na předchozí úspěchy a odvádět na hřišti maximum. Přeji mu především pevné zdraví a těším se na jeho další skvělé výkony,“ řekl během podpisu sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

foto: FC Vikttoria

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24