QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Léto, barvy, lumpárny! Barevný běh v rámci Sportmanie rozveselí Plzeň

01.08.2023 12:48

V půlce srpna se bude v západočeské metropoli konat oblíbená Sportmanie, kterou každým rokem navštíví v průběhu konání desetitisíce lidí. V rámci této sportovní akce proběhne i zábavný Barevný běh. Užijte si léto, barvy a lumpárny!

Barevný běh_Rozběháme Česko_2023 (1)

Nezisková organizace Rozběháme Česko přináší ve spolupráci se Sportovní Plzeň v rámci Sportmanie akci, které se může účastnit úplně každý. „Barevný běh se natrvalo zakořenil do akcí, které pro veřejnost pořádáme. Je pěkné vidět, že sport se dá užívat s radostí i s trochou legrace,” říká ředitel organizace Jan Bielik.

Užijte si legraci i vy a zúčastněte se Barevného běhu. V sobotu 19. srpna na vás čeká 2,5 km okruh se zpevněným povrchem, po kterém můžete běžet, ale i jít, zúčastnit se může zkrátka úplně každý. Podél trasy na závodníky čekají stanoviště s barvičkami a v cíli pěnová zóna.

Sportmanie Plzeň 2023 se bude konat od 12. do 20. srpna v parku za OC Plzeň Plaza.

Oblíbená Sportmanie láká tisíce lidí na možnost vyzkoušet si nejrůznější sporty zdarma.

Na návštěvníky čeká stejně tak jako každý rok velmi atraktivní doprovodný program.

Okruh 2,5 km je možné běžet až třikrát několikrát, sportování se meze nekladou.Startujeme v 15:00 a věříme, že tento oblíbený nezávodní běh (chůze) bude v účastnících budit minimálně tolik radosti jako v minulých letech,“ říká Jan Bielik a dodává: „Doporučujeme každému, vzít si na Barevný běh starší oblečení. Jak už název napovídá, závodníci jsou v cíli krásně barevní. Není se ale čeho bát, barvy jsou ekologicky odbouratelné a nezávadné.“

Léto, barvy, lumpárny..., zkrátka spousta zábavy pro celou rodinu. Přijďte si užít Barevný běh v rámci Sportmanie v Plzni i vy!

HARMONOGRAM

Vyběhni si pro jednorožčí medaili v limitované edici/doporučuje 10 z 10 jednorožců

> 13:00 až 14:30 - Start registrací, výdej startovních čísel
> 14:30 až 14:45 - Vyhlášení tomboly
> 14:45 až 14:50 - Rozcvička s Johny Alaskanem
> 15:00 - Start nezávodního běhu

Registrace běží online, nebo v den závodu na místě. Jako odměna v cíli na účastníky čeká krásně barevná kovová medaile s jednorožcem. Více informací naleznete ZDE.

Foto Rozběháme Česko

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT