Modrobílé legendy – výstava o historii plzeňského hokeje

28.01.2016 19:10

K vidění budou například dresy Bohuslava Ebermanna z mistrovství světa ve Vídni v roce 1977, nebo hokejka, se kterou Martin Straka vstřelil vítěznou branku v sedmém finále proti Zlínu..

hala vnitřek, foto HC Plzeň 1929

Bohatou historii plzeňského hokeje, který se organizovaně hraje v západočeské metropoli od roku 1929, připomene v první polovině února výstava Modrobílé legendy v Obchodním centru Plzeň na Rokycanské. K vidění budou zajímavé artefakty od legend plzeňského hokeje i bohatý obrazový materiál.

Výstava v Obchodním centru Plzeň na Rokycanské začne v pondělí 1. února, kdy ji v 16:00 zahájí autogramiáda vybraných hráčů HC Škoda Plzeň. Výstavní vitríny a panely s fotografiemi naleznete v pasáži obchodního centra, kde výstava poběží až do 21. února.

„Jsme rádi, že můžeme plzeňským fanouškům opět ukázat zajímavé artefakty, které se váží k historii plzeňského hokeje a k jeho legendám. K vidění budou například dresy Bohuslava Ebermanna z mistrovství světa ve Vídni v roce 1977, ale také nebude chybět hokejka, se kterou Martin Straka vstřelil vítěznou branku v sedmém finále proti Zlínu,“ říká tiskový mluvčí HC Škoda Plzeň Jakub Vais.

Na výstavu do Obchodního centra Plzeň můžete dorazit v průběhu výstavy každý den od pondělí do neděle během otevírací doby centra od 10:00 do 21:00.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24