Možnosti Golf Parku Plzeň Dýšina přibližuje jeho ředitelka Martina Tvarůžková

27.08.2012 8:49

Golfový areál Golf Parku Plzeň nabízí golfistům a golfistkám celou řádu nejrůžnějších služeb. QAP.CZ se proto rozhodl vyrazit za ředitelkou resortu Ing.Martinou Tvarůžkovou a zeptat se jí, co všechno mohou hráči využívat.

Ředitelka Golf Parku Plzeň Ing. Martina Tvarůžková přibližuje čtenářům QAP.CZ, možnosti tohoto prestižního resortu.

Bogner-honma shop

"Obchod Bogner-honma shop vznikl spojením dvou exlusivních značek. Jsou to značky, které jsou uznávané nejen u nás, ale i ve světě. Tyto značky jsou známy svou kvalitou a exklusivitou. Snažíme se u nás na hřišti uspokojit i ty nejnáročnější klienty a to nejen na hřišti, ale právě také nabídkou sortimentu tohoto shopu," přibližuje ředitelka to, proč jsou v shopu nabízeny právě tyto dvě značky.

Ruční mytí aut

"Tato služba je u nás od 30. června letošního roku poskytována externí společností I-DRY ( www.idry.cz) a dle reakcí klientů je o ni velký zájem a je hojně využívána. Díky nejnovějším technologiím jsou exteriéry automobilů myty tzv. suchým mytím za použití speciálních vosků a čistících přípravků. Na vyžádání je možno nechat si vyčistit také interiér automobilu. Zákazníci pouze předají obsluze klíče a během jejich hry je automobil kompletně vyčištěn. Úspora času a pohodlí je tím největším lákadlem pro všechny," dodává na adresu této nové služby.

Golfové balíčky = green fee + ubytování

"Většina hostů spojuje svůj pobyt i se hrou. Mnoho lidí na naše hřiště přijíždí hlavně díky pocitu zkusit si technicky náročnější hřiště a zpříjemnit si hru i pobytem v příjemném prostředí. Golfisté tvoří největší skupinu našich hotelových hostů – ať už individuálové využívající naše balíčky „PLAY & STAY“ nebo využívají ubytování v hotelu při účasti na golfových turnajích probíhajících na našem golfovém hřišti," říká ke golfovým balíčků Ing. Martina Tvarůžková.

Kongresový sál

"Kapacita kongresového sálu je 30 osob v sezení „školním“ a cca 60 osob v „divadelním“ uspořádání. Kongresový sál je využíván pro školení a semináře našich firemních klientů, kteří přijíždějí využít pouze nabídky kongresového sálu a ubytování nebo spojí svůj pobyt také s golfem. Kongresový sál je vybaven moderní technikou a jeho největším unikem je výhled přímo na golfové hřiště. Výhodou našeho kongresového sálu a areálu je jeho umístění v nádherném přírodním prostředí, což oceňují firmy při výjezdních zasedáních mimo jejich firemní sídla ve velkých městech," popisuje možnosti kongresového sálu sympatická ředitelka resortu.

Restaurace

"Provozovatel naší restaurace je společnost AUREOLE GROUP, která je zaměřena nejen na českou kuchyni, ale také na speciality thajské kuchyně. Právě speciality thajské kuchyně jsou velice oblíbené, a proto jsou pravidelně zařazovány do menu restaurace. Součástí restaurace je také VIP salónek s krbem, který je využíván pro různé rodinné oslavy, firemní setkání a speciální slavnostní příležitosti. Dalším pokladem místní restaurace je vinotéka, kde se pravidelně konají ochutnávky vín," přibližuje nabídku restaurace Tvarůžková.

Klubový newsletter

"Newsletter je dílem našeho marketingového oddělení a jeho hlavním cílem je upozorňovat naše členy i ostatní hráče o budoucích akcích na našem hřišti," objasňuje tvorbu klubového časopisu.

V druhém díle si představíme sportovní možnosti areálu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24