QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Na Sportmanii proběhl turnaj v kuželkách o pohár senátora - FOTKY

16.08.2023 19:03

Největší sportovní akce v Plzni s názvem Sportmanie je v plném proudu. Probíhá v parku za Plazou až do 20. srpna. Středa 16. srpna byla ve znamení Dne s Městským obvodem Plzeň 2. Dvojka proto uspořádala turnaj v kuželkách. QAP byl u toho!

Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (6)
Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (47)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (48)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (49)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (50)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (1)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (2)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (3)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (4)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (5)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (6)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (7)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (8)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (9)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (10)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (11)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (12)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (13)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (14)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (16)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (15)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (17)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (18)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (19)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (20)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (21)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (22)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (23)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (24)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (26)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (25)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (27)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (28)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (29)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (30)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (31)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (32)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (33)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (34)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (36)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (35)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (37)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (38)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (39)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (40)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (41)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (42)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (43)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (44)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (45)Kuželky o pohár senátora sportmanie foto QAP (46)

Turnaj v kuželkách byl určen pro vedení ostatních obvodů. Čtyřčlené týmy utvořil nejen pořádající druhý plzeňský obvod, ale i plzeňská Jednička a třetí a čtvrtý městský obvod. Týmy, v čele se starosty a v případě prvního obvodu se starostkou, se utkaly o pohár senátora Lumíra Aschenbrennera, který je zároveň starostou plzeňské Dvojky.

Proč Dvojka zvolila právě kuželky, prozradil QAPu Lumír Aschenbrenner. "Vloni byl turnaj v plážovém volejbale, kterého jsem se samozřejmě nemohl zúčastnit a Slovany to vyhrály. A protože jsem se chtěl zúčastnit, tak jsme museli vymyslet něco lehčího," říká s vtipem sobě vlastním Lumír Aschenbrenner a s úsměvem dodává: "Vloni plážový volejbal, letos kuželky, příští rok tipnu vzpírání nebo box." 

Také letos si Dvojka odnesla vítězství. "Pro mě to bylo trochu nečekané vítězství," uvedl dále starosta a senátor a vyvracel, že by mohl být turnaj "cinknutý", jak vtipně znělo od soupeřů. Dvojka si zlato odnesla s velkým náskokem. Mezi stříbrem a bronzem šlo ale o každý bod.

O pouhé dva body nakonec stříbro získala plzeňská Doubravka v čele se starostou Tomášem Soukupem. Třetí skončila Trojka se starostou Davidem Procházkou. V jejich týmu byl ale nejlepší hráč turnaje, a to Petr Baloun. Čtvrté místo si odnesla plzeňská Jednička. Jak ale uvedla starostka obvodu Ivana Bubeníčková, s týmem si turnaj užili."Sice na nás zbyla bramborová medaile. Odnášíme si ale krásný pohár, medaile a hlavně spoustu zážitků."

Vedení Jedničky si ale od sportu neodpočine. Už na tento pátek 18. srpna chystá na Sportmanii Den s Jedničkou. "Návštěvníky čeká např. závod nafukovacích plavidel, show skateboardistů a in-line bruslařů, divadelní představení. Závod nafukovacích plavidel zahájíme v 15 hodin, ve čtvrt na sedm proběhne jeho vyhlášení. Na všechny se moc těšíme," prozradila dále starostka MO Plzeň 1 Ivana Bubeníčková.

Sportmanie je doslova nabitá sportovním programem. Kompletní informace o akci najdete na stránkách akce.

foto: QAP.cz

 

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy