QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň hostí další díl cyklistické Giant Ligy! Do areálu Rapid míří ostřílení borci

04.09.2019 8:54

Třináctý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po týdnu opět ve sportovním areálu SK Rapid Plzeň. fanoušci cyklistiky se mohou znovu těšit na velké klání.

boubal

Do Plzně na středeční kriterium přijede i celkový vítěz Giant ligy Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro). Spolu s ním by měli být na startu i jeho stájový kolegové Martin Hebík a Vojtěch Modlitba.

Sportovní odpoledne v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce odstartují náborové závody pro nejmenší sportovce Hervis dětská tour 2019 již od 16:00. Po této kategorii se rozjede IL Sano Cupu od 16:40.

"Očekáváme souboj o puntíkovaný dres aktivity. O nejaktivnějšího jezdce měsíce září Bageterie Boulevard prestige (soutěž aktivity) kde je souboj opět otevřený. Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu," láká za organizátory Jan Kotal.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1 bod.

Ve středu 4. září od 17:30 tak startuje 13. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24