QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňanka Andrea Hlaváčková ve Wimbledonu

24.06.2010 10:35

Plzeňská rodačka Andrea Hlaváčková na své premiéře ve Wimbledonu dosáhla do druhého kola, kdy ji porazila ruská soupeřka. Ve čtvrtek 24. června ale Andreu čeká ještě čtyřhra s Lucií Hradeckou proti britské dvojce Broady a O´Brien.

Andrea Hlaváčková 3

Plzeňská rodačka Andrea Hlaváčková, momentálně 147. hráčka ATP, se v pondělí skvělým výkonem dostala do druhého kola Wimbledonu. Její tenisové umění už ale ve středu 23. června nestačilo na ruskou soupeřku Věru Zvonarevovou, která ji porazila.

23letá Plzeňanka Andrea Hlaváčková startovala na Wimbledonu, kam se dostala z kvalifikace, poprvé. Po vítězném prvním utkání v pondělí 21. června byla jednou ze čtyř českých hráček, které ve Wimbledonu postoupily do druhého kola. Spolu s ní to byly také Petra Kvitová, Klára Zakopalová a Barbora Záhlavová-Strýcová.

První zápas, ve kterém bojovala s thajskou tenistkou Noppawan Lertcheewakarnovou, Andrea Hlaváčková vyhrála 6:3 a 6:2. Se Zvonarevovou pak ale prohrála 1:6 a 4:6. 

Hlaváčkovou ještě čeká čtyřhra s Lucií Hradeckou, a to ve čtvrtek 24. června od 15 hodin, kdy se utkají s britskou dvojicí Naomi Broady a O’Brien Katie.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24