Plzeňští hokejbalisté porazili Vlašim

19.04.2014 20:07

Na domácí půdě porazili plzeňští hokejbalisté v sobotu 19. dubna celek Vlašimi a svítá jim tak naděje na možný boj o postup z nadstavbové části.

HBC Škoda Plzeň malé

Druhé kolo nadstavby přineslo v sobotu 19. dubna další hokejbalový souboj, tentokrát prvního se sedmým.

Vlašim, která do Plzně dorazila, útočí na zlatý hattrick a v nadstavbě se jí zatím dařilo. Západočeši se probojovali do play-off a ze sedmé pozice se zařadili do nadstavbové skupiny A. V prvním zápase v Pardubicích se jim příliš nedařilo, a tak si spravili chuť tedy na domácí půdě s Vlašimí.

V úvodní části se diváci nedočkali branky ani na jedné ze stran, i když zajímavých šancí byla celá řada. Střelecká převaha byla na straně hostí, ti ze svých střel však branku vytěžit nedokázali.

Úvodní branka padla až ve druhé třetině. Radovali se plzeňští fanoušci, když Michal Slanec propálil Straku po vyhraném buly v útočném pásmu a poslal Plzeň do vedení 1:0. Vlašim sice měla výhodu přesilové hry hned následně, ale využít ji k vyrovnání nedokázala.

Ve třetím dějství přidala Plzeň ještě jednu branku v poslední minutě, když se Ondřej Malý trefil do prázdné branky. Pro Plzeň tak svítá reálná naděje na boj o postup z nadstavbové části.

HBC Plzeň - HBT Vlašim 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24