QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští Patrioti mají za sebou poslední přípravný zápas

24.03.2013 8:09

Hráči amerického fotbalu z Plzně, Plzeňští Patrioti, mají za sebou poslední přípravný zápas, před ostrým startem sezóny. Doma přivítali pražský tým Mustangs.

P3233750

V sobotu 23. března ve 14.00 hodin začal při teplotě pod bodem mrazu přátelský zápas, který naposledy prověřil připravenost Plzeňských Patriotů před ostrým startem sezóny.

První čtvrtina byla vlivem změn v sestavě trochu nejistá, ale domácí se dokázali rychle zorientovat ve hře, druhá čtvrtka se již nesla v rychlém tempu.

Tým Mustangs je složen převážně ze zkušených hráčů z ostatních pražských týmů a na jejich hře bylo od počátku znát, že hráči ví, co mají na hřišti dělat.

Plzeňský tým v sestavě má několik zkušených hráčů, kteří za sebou mají hostování i v nejlepších českých týmech Prague Black Hawks, Prague Panthers a někteří dokonce i z reprezentace, ale převážně je tvořen z nových začínajících hráčů, kteří teprve získávají své první herní zkušenosti. Oproti minulému přátelskému utkání s Karlovými Vary, byl znatelný herní posun a i na začínajících hráčích bylo vidět zlepšení.

I toto utkání se stejně jako minule hrálo formou řízené scrimmage a body se nepočítaly, ale přesto byla znát herní převaha domácích, i když je Mustangové dokázali několikrát přehrát a znepříjemnit jim jejich akce.

První ostrý zápas České ligy amerického fotbalu startuje již 14. dubna domácím zápasem s Prague Hippos na hřišti SK 1894 od 14.00 hodin.

FOTO: Klára Menoušková

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24