Plzeňští strážníci se účastnili futsalového turnaje

12.02.2013 10:51

Na futsalový turnaj se plzeňští strážníci vydali až do Hradce Králové, kde odehráli zápasy se strážníky dalších městských policií – Pardubicemi, Kolínem, Libercem a Kladnem… Jak si plzeňští vedli?

IMG_9037

Futsalový turnaj prověřil fyzickou zdatnost nejen plzeňských strážníků, ale i týmů městské policie z ostatních obcí. O Pohár ředitele MP Hradec Králové se městští strážíci utkali  v Hradci Králové.

Protihráči plzeňských se staly týmy strážníků z Pardubic, Kolína, Liberce, Kladna a Hradce Králové.

Hráči z Plzně bojovali v zápasech vždy až do poslední minuty. „V turnaji se hrálo systémem každý s každým. Nejtěžší utkání čekalo plzeňský tým hned na úvod. Ještě tři minuty před koncem prohrával 0:1. Nakonec se karty obrátily a plzeňskému týmu se podařilo utkání dovést do vítězného konce,“ přisvědčuje mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Svou fyzickou zdatnost a sportovního ducha dokázali plzeňští strážníci také tím, že svým soupeřům nedarovali během turnaje ani jedno vítězné utkání.

O kvalitách hráčů z Plzně svědčí i uznání nejlepšího střelce turnaje, jak zmiňuje tisková mluvčí plzeňských: „Vůbec nejlepším střelcem celého turnaje ze všech zúčastněných týmů byl vyhlášen plzeňský Jiří Hartl.“

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24