Prestižní golfový turnaj PGM mění termín! Dýšinu opět ovládnou golfové hvězdy

10.02.2014 12:59

Golf Park Plzeň - Dýšina bude také v letošním roce patřit velkým hvězdám dámského golfu. Oproti loňskému roku se mezinárodní turnaj Pilsen Golf Masters odehraje už v červenci. 

84662

Golfový areál Golf Park Plzeň - Dýšina ovládnou také v letošním roce slavné hráčky z celého světa. Mezinárodní turnaj Pilsen Golf Masters série Ladies European Tour v letošním roce navíc změní termín, a tak se dá čekat, že účast věhlasných hráček bude ještě o poznání větší, než v loňském roce.

Turnaj Pilsen Golf Masters v loňském srpnu přitáhl do Dýšiny u Plzně nejen hvězdy golfu, ale také pozornost všech fanoušků populárního sportu. Turnaj nakonec vyhrála Němka Lindnerová, naše Klára Spilková skončila na 23. místě. Turnaj si můžete připomenout ve fotogalerii zde.  V letošním roce se termín mění a uskuteční se už v červenci. "Po vzájemné dohodě s okruhem Ladies European Tour, do jejíhož kalendáře patří český turnaj již čtvrtým rokem, se prestižní akce dámského světového golfu letos uskuteční nově v týdnu od 21. července, s hracími dny 25. – 27. července 2014. Na hřišti Golf Parku Plzeň – Dýšina půjde ve třech soutěžních kolech opět o celkovou dotaci 250 000 eur," informovali oficiálně organizátoři na stránkách www.pgmcz.eu.

"Novinkou pro letošní rok bude také předchozí turnaj LET Access Series, který proběhne rovněž na Dýšině v týdnu od 7. července, s hracími dny 9. – 11. července 2014. LET Access Series je série turnajů, jejímž cílem je především připravit hráčky na účast v Ladies European Tour, takže se tu utkává řada mladých talentů včetně českých reprezentantek, stejně tak zde ovšem startují i zkušené golfistky, které už mají za sebou úspěchy na vyšších tour," informují organizátoři.

Vzhledem k posunu termínu je s předstihem jasné, že účast bude mimořádná. Potrvdila ji už řada slavných golfistek. "Přední hráčky Ladies European Tour byly kvůli novému termínu osloveny promotérskou společností Goram a jejich rychlá souhlasná reakce už nyní ukazuje, že přesun turnaje z původního srpnového data byl správným krokem,“ uvedl Robert Klotz, generální manažer pořádající společnosti Goram.

Podrobnosti budou průběžně aktualizovány také na www.golfplzen.cz.

Kalendář Ladies European Tour 2014 najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24