QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka veze z Budějovic bod, osudné nájezdy opět rozhodovaly

20.10.2022 20:50

Pouze jeden bod vezou na západ Čech plzeňští hokejisté, kteří na závěr první čtvrtiny základní části podlehli Motoru 2:3 po samostatných nájezdech. Hráči neskrývali smutek.

brankář HC Škoda Plzeň_HC

Škoda měla utkání na jihu Čech skvěle rozehrané. V průběhu druhé třetiny vedla o dvě branky, navíc Motor do žádné větší šance nepouštěla. Chvilka zaváhání ale vše změnila.

Trenér Petr Kořínek zhodnotil průběh zápasu. „Těžko se mi zápas hodnotí. Vstoupili jsme do utkání dobře a dostali jsme se do vedení. Druhá třetina byla z naší strany výborná, hodně jsme se drželi u soupeře v pásmu, měli jsme spoustu šancí a z přesilové hry jsme následně přidali i druhý gól. Poté jsme udělali hloupý faul, soupeř dokázal vstřelit branku a vzápětí poté hned i druhou. Ve třetí třetině se začínalo znovu od nuly, zkraje jsme byli pod malou dekou, následně se to ale opět srovnalo a bylo to nahoru dolů. V prodloužení jsme nevyužili přečíslení tři na jednoho, bohužel jsme to využili. Nájezdy už je obehraná písnička, opět jsme je nezvládli, to už je loterie.“

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24