QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Hořehledech proběhne golfový turnaj Hořehledský král a královna

11.08.2011 12:46

Další z mnoha turnajů je na neděli 14. srpna připraven na hřišti v Hořehledech. tentokrát jde o Hořehledského krále a královnu. A připraven není jen golf ale také něco z kosmetiky pro dámy a testy aut pro pány.

horehledy_022

V neděli 14. srpna můžete vyrazit na golf do Hořehled. Proběhne tady totiž další z turnajů. Tentorkát zde půjde o Hořehledského krále a královnu.

Tradiční turnaj o královnu a krále Hořehled je zároveň 1.kvalifikací na zářijové Mistrovství klubu. Na tomto jedinečném turnaji je mimo elitního golfového boje připraven i bohatý doprovodný program a krásné ceny. Letos budou poprvé uděleny také tituly princ a princezna. Dámy se budou moci nechat nalíčit od profesionálů značky Mary Kay nebo si poslechnout doporučení jak nestárnout od zástupců kliniky Medical Beauty. Pánové budou moci obdivovat a vyzkoušet vozy KIA od Auto Matulka. Startovné je zvýhodněné,  zahrnuje svačinu a oběd. Pro členy 350,- Kč a nečlenové navíc zaplatí zvýhodněné fee pouze 500,- Kč. To už se vyplatí přijet. Hezkou hru.

Další info z Hořehled na stráknách klubu zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24