QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni bude k vidění unikátní tenisová trofej Davisův pohár! Máme podrobnosti!

22.06.2014 22:56

Jedinečná tenisová trofej Davisův pohár bude k vidění v Plzni na tenisových kurtech SK Sportcentrum Roudná. Vyfotit se s pohárem můžete už tuto středu 25. června.

tenisový kurt foto QAP.CZ

Jedinečná tenisová trofej bude k vidění už tento týden v Plzni, a to na tenisových kurtech SK Sportcentrum Roudná v Plzni na Roudné Pod všemi svatými. Davisův pohár bude vystaven v areálu kurtů od 9 do 16 hodin.

"25. června tady budeme mít Davisův pohár pro veřejnost. Kdo chce může se u něj vyfotit, podívat se na něj," potvrdil QAPu ředitel Jan Kapr.

Behěm dopoledne se na výjimečnou tenisovou trofej přijdou podívat i studenti a školáci z několika plzeňských škol. Obdivovat trofej tak budou například žáci základní škol z blízké Malické ulici nebo studenti Sportovní a podnikatelské školy.

"U příležitosti vystavení poháru tu budeme mít také deblový turnaj za účasti 24 dvojic o pohár starosty Městského obvodu Plzeň 1. Hrát se bude i beach tenis a měřit rychlost podání," prozradil dále Jan Kapr s  tím, že turnaje se účastní většinou členové a přátelé klubu. Na kurty by měl dorazit také starosta MO Plzeň 1 Miroslav Brabec, který předá ceny vítězům deblového turnaje.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24