QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Běžci, pozor! Registrace na Půlmaraton Plzeňského kraje jsou spuštěny

02.12.2023 15:05

Registrace na jednu z největších sportovních událostí regionu spustil Plzeňský kraj v pátek 1. prosince. V první fázi je registrace za výhodnější cenu.

pulmaraton foto

Už po deváté odstartuje na jaře Půlmaraton Plzeňského kraje. Běžci se na start závodu postaví v sobotu 27. dubna 2024. Zázemí bude tradičně v areálu Škodaland v Plzni. Už teď se můžete registrovat, dokonce velmi výhodně!

„Půlmaraton Plzeňského kraje má hned několik bonusů. Jedním z nich je trasa závodu, která vede po uzavřené komunikaci, zajistíme tím maximální bezpečnost závodníků,“ říká hejtman Rudolf Špoták.

Certifikovaná trať půlmaratonu s náročným stoupáním hned v úvodu vede přes Litice, Šlovice, Dobřany a Lhotu zpět k vodní nádrži České údolí. Tato trasa je navíc velmi členitá a pestrá se zajímavým profilem. Na výběr jsou však i další běhy - Krajská desítka, Krajská pětka, Týmový běh a Dětské běhy.

Registrovat se můžete na webových stránkách závodu už od 1. prosince 2023. Opět platí pravidlo, že v první fázi - do 31. 12. 2023 - je startovné finančně nejvýhodnější, a to od 400 Kč.

V rámci registračního formuláře si můžete rovněž zakoupit funkční triko a čelenku Alisy. Tato trika zaručí maximální komfort a spokojenost. Produkty splňují profesionální sportovní požadavky a navíc jsou vyrobené v České republice.

Dětské běhy zůstávají ZDARMA. Připraveny jsou tratě od 100 do 800 metrů. Pořadatelé navíc zvýšili kapacitu ve všech kategoriích z 50 na 60 dětí. Každý dětský účastník navíc obdrží v cíli za svůj statečný výkon malou pozornost. Nejlepší z kluků a holek v každé kategorii se mohou těšit na krásné ceny od Plzeňského kraje a partnerů závodu.

Půlmaraton Plzeňského kraje také láká na bohatý doprovodný program. Všichni příznivci běhu si tak mohou užít v areálu Škodaland v Plzni skvělou zábavu, ale i bohaté občerstvení. Připraveny budou atrakce pro děti, představení složek IZS i hudební program. V Dobřanech opět vyroste FAN zóna.

foto: Plzeňský kraj

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT