QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorián Adam Vlkanova navštívil děti na 16. ZŠ. Podepisoval se i na čelo - FOTKY

09.02.2023 14:43

Fotbalista FC Viktoria Plzeň v rámci projektu Viktorka do škol přišel osobně pozvat děti na nedělní utkání s Českými Budějovicemi. 

Vlkanova na 16 (4)
Vlkanova na 16 (4)Vlkanova na 16 (1)Vlkanova na 16 (3)Vlkanova na 16 (2)

Viktorka do škol je projekt sdružující 21 základních škol z Plzně a blízkého okolí. V rámci projektu pak klub organizuje nejrůznější aktivity a soutěže pro děti. Tentokrát se jeden z hráčů vydal přímo do školy, aby pozval děti na nedělní utkání s Českými Budějovicemi. V ochozech budou zástupci ZŠ Rokycany, Masarykova ZŠ Horní Bříza, 16. ZŠ Plzeň, 13. ZŠ Plzeň, 15. ZŠ. „Jsme rádi a těší nás, že je o tento projekt mezi žáky mimořádný zájem a opět jich na tribunách bude s doprovodem přes dva tisíce,“ říká k akci Václav Hanzlík, tiskový mluvčí Viktorie Plzeň.

Zpět do školy se vrátil záložník Adam Vlkanova. Tedy, jen na návštěvu, kterou si ale náležitě užil. „Návštěvu na škole jsem si užil, bylo fajn odpovídat na dotazy. Některé mě trochu zaskočily, snad jsem odpověděl správně. Dost jsme se u toho zasmáli,“ zhodnotil Adam Vlkanova svou návštěvu na základní škole, která je součástí projektu Viktorka do škol.

Děti se ptaly na nejrůznější zvídavé dotazy. Po besedě Adam Vlkanova rozdával autogramy, některé z nich dokonce na čelo. Nechybělo ani společné fotografování. Na závěr pak plzeňský záložník předal žákům a učitelům vstupenky na nedělní ligový zápas s Českými Budějovicemi. „Chtěl bych vás všechny pozvat a slibuju, že uděláme vše pro výhru a budeme vám chtít udělat radost. Za všechny hráče děkuju, že nám přijdete fandit,“ řekl dětem Vlkanova. Odpovědí mu byl potlesk a došlo i na tradiční fanouškovský pokřik známý z Doosan Areny „červená – modrá, Viktorka – Plzeň.“

Foto FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24