QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka startuje zimní přípravu. V Plzni je zpátky Hubník - FOTKY

04.01.2016 10:11     04.01.2016 14:35

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň začínají přípravu tradičními funkčními testy. V příštích týdnech na ně pak čekají soustředění i přípravná utkání.

FOTO_FCVP_Skála (7)
FOTO_FCVP_Skála (1)FOTO_FCVP_Skála (2)FOTO_FCVP_Skála (3)FOTO_FCVP_Skála (4)FOTO_FCVP_Skála (5)FOTO_FCVP_Skála (6)FOTO_FCVP_Skála (7)

Viktoriánům v pondělí končí volno a hráči znovu naskakují do přípravy. Ta bude jako tradičně na začátku ve znamení testů, následovat budou dvě soustředění a také série přípravných duelů.

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň hned na úvod přípravy absolvují ne moc oblíbené funkční testy. "S týmem Viktorie se kromě známých tváří z uplynulé podzimní části připravoval i navrátilec z Olomouce Roman Hubník, trenérovi byli k dispozici také Matěj Končal, David Štípek a Jan Suchan, kteří v první polovině sezóny hostovali v Příbrami. Dalším staronovým hráčem je útočník Michal Krmenčík, který se po ligových trávnících proháněl v dresu Dukly Praha," informoval klub.

Hned v sobotu 9. ledna je čeká zápas v rámci projektu ´Kopeme za fotbal´. Na středu 13. ledna je pak naplánovaný přípravný zápas s Jiskrou Domažlice. Hned příští víkend pak nabere kádr směr Turecko, kde je v Antalii čeká soustředění. Během turecké štace sehrají přípravná utkání s německým Duisburgem a bulharským celkem Ludogorets Razgrad. Z Turecka přicestuje plzeňská výprava v sobotu 24. ledna, aby o tři dny později mohla sehrát utkání s Vyšehradem.

Na konci ledna se pak Viktorka přesune na soustředění na Maltu. tam jsou naplánované zápasy s polskou Legií Varšava, norským Stabaek IF a ruským Terekem Groznyj.

Plán zimní přípravy 2016 FCVP :

9. ledna        13:30    zápas – Kopeme za fotbal
13. ledna      16:00    zápas – TJ Jiskra Domažlice
16. ledna                     odlet do Turecka
19. ledna                  zápas – MSV Duisburg
22. ledna                  zápas – Ludogorets Razgrad
23. ledna                    návrat z Turecka
27. ledna     10:30    zápas – FK Slavoj Vyšehrad
28. ledna                    odlet na Maltu
31. ledna                 zápas – Legia Varšava
3. února                  zápas – Stabaek IF
6. února                  zápas – Terek Groznyj
7. února                        návrat z Malty

FOTO: FCVP, Skála

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24