Závod PILSENMAN 2021 potřetí vyhrál Brož - FOTO

15.08.2021 15:21

Již 19. ročník terénního závodu PILSENMAN se konal o uplynulém víkendu. Sportovní akce se uskutečnila na louce u Sv. Jiří v Plzni-Doubravce a okolí.

stupně vítězů kvadriatlon
stupně vítězů kvadriatlondoběh do cíleplavání na Boleváku

Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo skoro 76 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl také dětský duatlon, kterého se účastnilo 21 dětí ve věku 2-12 let. 

Na triatlonovou trať (plavání, cyklistika, běh) se vydalo celkem 50 závodníků. Nejrychlejšího času dosáhl plzeňský Tomáš Kamaryt, který závod dokončil v čase 1:04:40 minut. Mezi ženami zvítězila Kristýna Eisnerová. Ve velmi populární kategorii tříčlenných týmů se na prvním místě umístil tým s názvem „321START“ ve složení: Jan Krs, Vítězslav Dvořák a Jirka Válek.

Do náročného kvadriatlonu se pustilo 26 závodníků a čekala na ně několikahodinová trať složená z plavání, jízdy na kajaku/kanoi, jízdy na horském kole a běhu. Z vítězství se opět radoval Jan Brož z Plzně a zkompletoval vítězný hatrick, do cíle se dostal po téměř pěti hodinoávh na trati. Dobře obsazenou kategorii dvojic mixů vyhrálo duo Michaela Radová a Jan Majer, ve dvojicích mužů zvítězili Vojtěch Škarda a Zdeněk Škarda. 

Ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu k akci dodal: „Jsem rád za další úspěšný ročník a doufám, že si závodníci trať i celý závod užili. Samozřejmě děkuji všem partnerům a dobrovolníkům, kteří se podíleli na organizaci závodu a zajistili jeho hladký průběh.“

 

Foto: Pilsenman Club

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24