QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Střet čtyřkolky s autem na Doubravce, vážná nehoda u Chodové Plané

14.05.2022 18:17     14.05.2022 19:55

Ani v sobotu nemají záchranné složky klid. Vyjížděly už k několika nehodám. Aktuálně se odstraňuje nehoda se zraněním na Doubravce, odpoledne se zranili 4 lidé při nehodě u Chodové Plané.

3

Dopravní nehoda osobního automobilu a čtyřkolky se odstraňuje v Plzni na Doubravce, střetla se čtyřkolka s osobním vozidlem. "Muž ročník 1972 utrpěl středně těžké zranění, při vědomí je transportován na Emergency Fakulní nemocnice Plzeň," uvedla mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

"V sobotu jela žena ročník 1969 po Plzni s vozidlem značky Renault. V 17 hodin projížděla ulicí Rokycanskou a ve směru od centra na světelné křižovatce ulic Rokycanská x Dlouhá, nerespektovala světelné signalizační znamení “Stop” a došlo ke střetu s projíždějící čtyřkolkou. Dechové zkoušky u obou řidičů s negativními výsledky. Odhadnutá škoda je 155 tisíc korun," uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová.

Po 16. hodině zasahovaly záchranné složky u vážné dopravní nehody na Tachovsku. U Chodové Plané se střetla dvě auta. "Čtyři lidé se zranili při dopravní nehodě dvou osobních vozidel mezi Planou a Chodovou Planou. Zasahovaly dvě hasičské jednotky," informují hasiči.

Odpoledne se střetla dvě auta na křižovatce Jateční x Rokycanská v Plzni. Nehoda je naštěstí bez zranění, ale auta komplikují provoz. Jeden jízdní pruh je uzavřen.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24