QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Alena Holá o profesionální titul mistryně světa v K-1 !

22.10.2012 10:03

V sobotu 27. října se Alena Holá boxující za Spartak  Žebrák utká s italskou soupeřkou Donatellou Panu o titul profesionální mistryně světa organizace WKA.

Zápas se uskuteční na Nitranské noci bojovníků na Slovensku (možno sledovat živě na Slovak Sport od 18 hodiny), kde bude vidět mnoho kvalitních profesionálních duelů.

"Alena je historicky první žena v ČR, která má možnost tento titul získat. Na zápas tvrdě trénuje již několik  měsíců.  Nyní  jsme již v poslední fázi, kdy ladíme detaily a taktiku.  Ála má životní formu, věřím v úspěch, " řekl trenér Jan Landa, který trénuje borce ve Fight Pro Atom v Plzni na Lochotíně.

Soupeřkou Holé bude Donatella Panu. Jde o velice zkušenou zápasnici, která má na kontě profesionální titul mistryně Evropy organizace WAKO (nejprestižnější organizace v kickboxu) z letošního roku a mnoho dalších významných titulů.

"Na zápas se těším, stálo mě to hodně dřiny a chci předvést to nejlepší. Samozřejmě bych chtěla zápas ukončit před limitem, ale stojím nohama na zemi. Mám těžkou soupeřku, takže bych byla nadšená z výhry, ať přijde jakýmkoliv způsobem, " řekla Alena Holá ze Spartaku Žebrák.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24