QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena vydírala bývalého kolegu skrze jeho intimní fotky. V lese spadla klec!

08.02.2024 18:00

Žena vydírala muže skrze jeho intimní fotografie. Chtěla peníze za to, že nezveřejní celou konverzaci a erotické fotky, které jí poslal, jeho manželce.

podzim8

Muž si začal před několika měsíci psát s nějakou ženou na platformě, na které se sdílí amatérské erotické fotografie a videa. Ze svého profilu na její profil posílal i svoje intimní fotografie. Toho žena využila a začala ho vydírat. "Požadovala finanční hotovost, jinak že obsah erotické komunikace přepošle jeho manželce. Po předem domluvených instrukcích nechal muž peníze na určeném místě v lesním porostu u Plzně a žena po převzetí hotovosti údajně konverzaci ze svého profilu smazala," uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Ozvala se znovu před několika dny. Opět chtěla zanechat peníze na stejném místě jako minule. "Tam pak přímo s penězi v ruce byla policisty zadržena jednatřicetiletá žena, která se k  protiprávnímu jednání doznala. Na platformě poznala svého spolupracovníka z bývalé práce, ze smyšleného profilu si spolu začali psát a poté ho vydírala. V prvním případě peníze vyzvedla a užila pro svoji potřebu. Ve druhém případě už spadla klec. Kriminalisté zahájili trestní stíhání, ženu obvinili ze spáchání přečinu vydírání," dodala Brožová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT