QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

ČEZ Distribuce spouští novou bezplatnou kontaktní linku

22.09.2016 18:43

Energetická společnost spouští novou bezplatnou linku, která bude sloužit k hlášení poruch, vyřizování různých záležitostí i informacím ohledně odstávek.

ilustrační foto vedení ČEZ Distribuce

Bezplatnou kontaktní informační linku s číslem 800 850 860 spouští sekce ČEZ Distribuce. Linka slouží k hlášení poruch i vyřízení všech distribučních požadavků, jako je například vyjádření ke stavbě, ořez stromoví v blízkosti vedení, žádost o přeložku nebo dotazy na odstávky.

Klienti společnosti se na linku dovolají zdarma nepřetržitě 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. "Je to jistě dobrá zpráva pro všechny volající. Uvědomujeme si, že v dnešní době se elektřina stala součástí našeho každodenního života a linka zdarma pro řešení distribuční problematiky je pro naše klienty novým a potřebným benefitem. Bezplatná linka je jen jeden z dalších kroků, kterými směřujeme ke kvalitnější obsluze. Spouštíme nový moderní systém přímé elektronické komunikace, budujeme vlastní call centrum i kontaktní místa. Chceme patřit k evropské špičce mezi distributory,“ vysvětluje Ivo Hlaváč, člen představenstva ČEZ a předseda dozorčí rady ČEZ Distribuce.

Rozdělením informačních systémů a přechodem k samostatné obsluze reaguje ČEZ v předstihu na evropský legislativní trend, směřující k úplnému oddělení distributorů a obchodníků.

Dosavadní poruchová linka 840 850 860 bude ještě nějaký čas fungovat, nicméně je třeba upozornit, že tato linka není bezplatná.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24