QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete potkat Semira z Kobry 11? Doražte na autogramiádu!

03.11.2022 11:45

Známe finální podobu programu slavného německého herce Erdogana Atalaye alias Semira z Kobry 11, který je hlavní hvězdou Juniorfestu 2022.

1_Erdogan Atalay_Juniorfest

Erdogan Atalaye přijede na Juniorfest se svoji dcerou Paulettou Pollmann, která zároveň ztvárnila jeho dceru v seriálu Kobra 11. S oběma herci se budete moci potkat na několika místech po Plzeňském kraji. Autogramiády jsou zpoplatněné, za 100 korun získáte vstupenku a podpisové karty obou herců.

Pátek 4. listopadu

Erdogan se se svou dcerou zúčastní slavnostního zahájení festivalu v Domažlicích, ve Velkém sále MKS od 19:30. „Slavnostní zahájení plné překvapení, o které se postarají žáci ZUŠ Domažlice Jindřicha Jindřicha. Během narozeninového večera převezme z rukou ředitelky festivalu Judity Soukupové a ministra kultury České republiky Martina Baxy nejvyšší festivalové ocenění Zlatá rafička německý herec Erdogan Atalay, kterého čeští diváci znají jako neohroženého Semira z divácky oblíbeného seriálu Kobra 11,“ uvedli organizátoři akce.

Omezený počet vstupenek bude k dispozici v rámci online rezervací festivalu na www.juniorfest.cz. Systém bude spuštěn dnes, tedy 3. listopadu.

Sobota 5. listopadu

Erdogan se zúčastní od 12:30 autogramiády na Kolonádě v Klatovech. Poté se přemístí do Přeštic do restaurace Crossroad, kde bude od 14:30. Vstup je zpoplatněn částkou 100 korun. V Plzni se pak se Semirem můžete potkat od 15:30 v Návštěvnickém centru areálu Plzeňského Prazdroje, kde nebude chybět jeho dabér Bohdan Tůma. Vstup na autogramiádu je také zpoplatněn částkou 100 korun. Na nádvoří pivovaru je připravený bohatý doprovodný program.

Neděle 6. listopadu

Poslední možnost setkání nabídnou Domažlice. Od 10 hodin bude Erdogan v domažlickém Pivovaru. Vstup je také zpoplatněn částkou 100 korun.

Foto Juniorfest

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24