QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Forbes zařadil dva lékaře z Plzně do svého žebříčku elit

19.01.2023 11:05

Ve FN Plzeň působí dva lékaři, kteří byli zařazeni časopisem Forbes do žebříčku nejlepších 50 lékařů a lékařek v České republice.

forbes_top 50 lékařů_0123_FN Plzeň
forbes_top 50 lékařů_0123_FN Plzeňprof. MUDr. Jiří Ferda, Ph. D.prof. MUDr. Petr Panzner, CSc.

Časopis Forbes zveřejnil seznam nejlepších lékařů a lékařek v České republice. Mezi elitu českého lékařství patří i dva lékaři z plzeňské nemocnice. „Časopis Forbes vybral i dva špičkové odborníky FN Plzeň - prof. MUDr. Jiřího Ferdu, Ph. D., přednostu Kliniky zbrazovacích metod a prof. MUDr. Petra Panznera, CSc., přednostu Ústavu imunologie a alergologie,“ informovala mluvčí FN Plzeň.

prof. MUDr. Jiří Ferda, Ph. D.

„Primář plzeňské Kliniky zobrazovacích metod. Profesor Ferda se podílí na vývoji nových vyšetřovacích metod i jejich uvádění do praxe, přičemž u části z nich jde o význam i v mezinárodním měřítku. Plzeňští radiologové dokonce spolupracují s vývojovým centrem výpočetní tomografie Siemensu,“ uvádí časopis Forbes.

prof. MUDr. Petr Panzner, CSc.

„Lékař, který v rámci Fakultní nemocnice Plzeň působí jako přednosta Ústavu imunologie a alergologie. V oblasti alergologie je jedním z nejlepších lékařů u nás, je také předsedou České společnosti alergologie a klinické imunoterapie,“ uvádí časopis Forbes.

Foto FN Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24