QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hromadná nehoda zkomplikovala provoz u Měcholup

24.09.2015 8:14     24.09.2015 9:35

Nehoda dvou osobních a dvou nákladních aut způsobila problémy na hlavním tahu I/20. Bourá se i na dalších místech regionu.
 

IMG_1142

Hromadná nehoda celkem čtyř aut v časných ranních hodinách zkomplikovala provoz na hlavním tahu I/20 na jižním Plzeňsku. Postupně se srazila dvě osobní a nákladní auta. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, nicméně řidiči museli počítat dlouho s poměrně velkým omezením. Nehody se po ránu opět množily i na dalších místech regionu.

K nehodě došlo mezi obcemi Měcholupy a Zhůř na hlavním tahu z Plzně na Nepomuk. "Řidička s osobním autem vyjela z dosud nezjištěných příčin do protisměru kde se střetla s protijedoucím autem. Nedošlo ale k čelnímu střetu," popsal začátek nehody mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že následně došlo ke střetu s dalšími vozidly. Vzhledem k tomu, že mezi havarovanými auty byly i dva nákladní vozy, odstraňování následků střetů se zkomplikovalo.

Naštěstí nehoda se obešla bez vážnějších dopadů. "Při nehodě nedošlo ke zranění a dechové zkoušky na alkohol u všech řidičů byly negativní," doplnil policejní mluvčí. I po odstranění většiny následků, zůstal navíc v místech odstavený kamion, kvůli kterému byl v místech omezený provoz.

Nehody opět přibývají...

Také během čtvrtečního rána navíc přibývaly nehody i na dalších místech regionu. Nejvážněji dopadla nehoda na Domažlicku u Poběžovic, kde havaroval motorkář a osobní auto. Tam musela vyjet i záchranka. Nehoda se řešila také na dálnici D5 na 44. kilometru, kde nabouralo auto do svodidel. Bouračka se řešila také na kruhovém objezdu v Plánické ulici v Klatovech. K nehodám vyjížděli policisté také v Plzni. Motorkář havaroval v Sirkové, ke střetu dvou aut pak došlo na křižovatce U Práce. Tyto nehody se již naštěstí obešly bez zranění.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24