QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

I Radegast dostanete v PET lahvi, hlásí pivovar

30.08.2011 10:41

Společnost Plzeňský Prazdroj, která vlastní pivovar Radegast, ohlásila, že další svůj výrobek, pivo Radegast, dostanete v PET lahvi velké 1,5 litru. Lidé začínají vyžadovat balení ´do PETek´. Proto právě od 30. srpna bude i moravský Radegast v PET láhvích.

Právě od úterka 30. srpna bude k dostání další pivo od společnosti Plzeňský Prazdroj v PET láhvi, jde o Radegast. Lidé stále více vyžadují balení v plastu, proto i moravské pivo bude k dostání v tomto praktickém balení.

Nové 1,5 litrové balení ocení zejména příznivci pobytu v přírodě. Díky své pevné konstrukci lehce odolá nárazům na kámen či pádu z batohu na zem. Dále umožňuje pít pivo postupně a po každém napití láhev znovu uzavřít.

Tvar i design nové láhve byl navržen speciálně pro Radegast, obsahuje mj. tvář tohoto pohanského boha. Ohled byl brán také na praktické aspekty, jako jsou ergonomický tvar pro snadnou manipulaci nebo výška a šířka pro optimální skladnost.

Distribuce Radegastu v PET lahvi se rozbíhá 30. srpna. Během několika dnů bude nové balení dostupné ve většině prodejen, kde lidé Radegast běžně nakupují.

foto: společnost Plzeňský Prazdroj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24