QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jaká opatření čekají na Plzeň v souvislosti s dnešním fotbalovým utkáním?

12.10.2022 12:45

Ve středu 12. října se odehraje dlouho očekávané fotbalové utkání Ligy mistrů mezi FC Viktoria Plzeň a FC Bayern Mnichov. Západočeskou metropoli tak čeká nával fotbalových fanoušků.

policie antverpy

„V souvislosti s fotbalovým zápasem, který začne výkopem v 21:00 hodin, policisté počítají s větší koncentrací fotbalových příznivců ve Štruncových sadech a jejich blízkém okolí. Během bezpečnostního opatření se zaměříme zejména na zajištění veřejného pořádku, ochranu osob a majetku a rovněž na dopravní situaci na území města Plzně,“ uvedla Eva Červenková, mluvčí policie.

Po celý den budou v ulicích dohlížet na klidný průběh akce stovky policistů. „Na klidný průběh sportovní akce budou dohlížet policisté ze služby pořádkové policie, včetně členů antikonfliktního týmu, policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování a taktéž dopravní policisté. Ti se budou věnovat hlavně bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, a svou pozornost zaměří také na řádné parkování vozidel na místech k tomu určených,“ popsala Eva Červenková.

Doporučujeme všem, aby svá auta zaparkovali na okrajových částech města a k přiblížení se do centra využili veřejnou hromadnou dopravu.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24