QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kulturní dům v Horní Bříze prochází rozsáhlou rekonstrukcí za 18,5 milionu korun – FOTKY

18.11.2022 9:41

Kulturní dům Klub v Horní Bříze na severním Plzeňsku prochází rozsáhlou rekonstrukcí. Termín dokončení je stanoven na podzim příštího roku.

Rekonstrukce KD Horní Bříza_1122_HB (1)
Rekonstrukce KD Horní Bříza_1122_HB (1)Rekonstrukce KD Horní Bříza_1122_HB (2)Rekonstrukce KD Horní Bříza_1122_HB (3)Rekonstrukce KD Horní Bříza_1122_HB (4)

Již od 8. září probíhají stavební práce na rekonstrukci Kulturního domu Klub v Horní Bříze. „Bezesporu největší investicí je rekonstrukce vnitřních prostor, která spočívá v kompletní výměně elektroinstalace, opravě všech interiérů, toalet, akustiky, klimatizace, nového tanečního parketu a baru,“ uvedl David Kapr, starosta města a dodal: „Rekonstrukce se také týká restauračního zařízení, kde přestavbou vznikne nové uspořádání prostor restaurace, moderní zázemí pro kuchyň a také samostatné toalety pro restauraci.“

Rozsáhlá rekonstrukce patří k největší investici města. „V srpnu tohoto roku byla podepsána smlouva na stavební obnovu včetně elektroinstalace Kulturního domu Klub za 18 579 303,52 Kč včetně DPH,“ uvedl David Kapr.

Aktuálně se pracuje na kanalizaci a vodě uvnitř budovy. „V současné době pokračuje stavební obnova dle harmonogramu prací. Byly dokončeny vyklízecí a bourací práce. Nyní navázaly stavební úpravy vnitřních dispozic, výměna rozvodů vody a kanalizace, započaly taktéž práce na akustickém stropu včetně klimatizace. Navazovat bude kompletní elektroinstalace,“ informoval starosta Horní Břízy s tím, že termín dokončení a předání díla byl stanoven na 1. září 2023.

Foto Horní Bříza

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24