Kyšice čeká cyklistický svátek a s ním spojené dopravní omezení

28.04.2023 17:00

Závod světového poháru juniorů a závod kadetů opět míří do Kyšic a blízkého okolí. Okruh vede tradičně přes Červený Hrádek, Zábělou, Chrást či Dýšinu.

cycling-g56565b93c_1920

O víkendu 29. a 30. dubna se v Kyšicích konají mezinárodní závody kadetů a juniorů v silniční cyklistice. Start i cíl je v Kyšicích na návsi.

Trasa:

Sobota - Kyšice, Dýšina, Chrást, Červený Hrádek, Kyšice

Neděle - Kyšice, Červený Hrádek, Chrást, Dýšina, Kyšice

V průběhu závodů je zrušena autobusová doprava z i do Plzně a je omezena doprava.

KYŠICE - Po oba dny bude od 8:00 do cca 17:30 hod. uzavřená ulice Dýšinská, Náves a ulice Hrádecká. Autobusová doprava bude v tuto dobu zrušena. Na pokyn pořadatele bude možné vjet na trať ve směru jízdy závodu, a to pouze v nezbytných případech.

DÝŠINA - Po oba dny bude od 8:00 do cca 17:30 hod. uzavřená ulice 5. května. Autobusová doprava bude v tuto dobu zrušena. Na pokyn pořadatele bude možné vjet na trať ve směru jízdy závodu, a to pouze v nezbytných případech.

CHRÁST - Po oba dny bude od 8:00 do cca 17:30 hod. uzavřená ulice Plzeňská a ulice Bezovka. Autobusová doprava bude v tuto dobu zrušena. Na pokyn pořadatele bude možné vjet na trať ve směru jízdy závodu, a to pouze v nezbytných případech.

ČERVENÝ HRÁDEK - Po oba dny bude od 8:00 do cca 17:30 hod. uzavřená ulice Suchá, Vesnická a ulice K Bukovci. Autobusová doprava bude v tuto dobu končit v zastávce Červený Hrádek. Na pokyn pořadatele bude možné vjet na trať ve směru jízdy závodu, a to pouze v nezbytných případech.

Foto Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24