QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Masivní výpadek Facebooku, nefunguje ani Instagram, WhatsApp

04.10.2021 20:27     04.10.2021 20:59

Masivní výpadek Facebooku zasáhl i uživatele Instagramu nebo WhatsAppu. Problémy měl i Vodafone, ten už našel náhradní řešení. Problémy začaly kolem 18. hodiny.

Návrh bez názvu

Masivní výpadek postihl Facebook dnes v podvečer. Problémy hlásí v Česku i společnost Vodafone. Nefunguje, Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp. Výpadky jsou i v ostatních evropských zemích nebo v USA.

"Omlouváme se vám za případné potíže s internetem. Kvůli celosvětovému výpadku Facebooku došlo k sekundárnímu přetížení některých částí naší pevné sítě. Naši technici pracují na náhradním řešení," informovala společnost Vodafone na svém twitterovém účtu.

Vodafone nakonec přistoupl k náhradnímu řešení, výpadek Facebooku přetrvává. "Nasadili jsme náhradní řešení, všechny části naší pevné sítě jsou navzdory přetrvávajícímu masivnímu výpadku Facebooku plně funkční. Celosvětové potíže Facebooku se týkají také WhatsAppu, Instagramu a Messengeru."

Na twitteru se uživatelům omlouvá i WhatsApp. "Jsme si vědomi toho, že někteří lidé mají v současné době problémy s WhatsApp. Pracujeme na tom, abychom vše vrátili do normálu. Děkujeme za vaši trpělivost." Podobné vyjádření je i na twitterovém účtu Facebooku.
 

foto: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24