QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Meteorologové slibují výrazné oteplení, ke konci týdne dokonce 29 stupňů!

18.05.2014 17:38

Už vám také vadí zima, nízké teploty a déšť? Podle nejnovější předpovědi bychom se mohli dočkat výrazného oteplení, dokonce teplot blížících se ke třicítce!

DSC08834

Zimu a déšť má vystřídat teplo a vysoké teploty. Ke konci týdne meteorologové slibují dokonce teploty blížící se ke třicítce. Přinášíme nejnovější předpověď!

V pondělí 19. května by mělo být ještě spíše oblačno, ale teploty už by měly šplhat nahoru.  Ráno očekávejte ojediněle mlhy, přes den potom oblačno až polojasno, místy přeháňky. Nejvyšší denní teploty se mají pohybovat od 18 až 22 °C, na Šumavě kolem 15 °C.

V úterý už má obloha převážně bez mraků, bude jasno až polojasno. Přeháňky nebo bouřky se mohou ojediněle objevit k večeru. Nejvyšší denní teploty ale budou už velmi příjemné - 22 až 26 °C.

Ve středu a ve čtvrtek bychom si měli také užít sluníčka. Předpověď slibuje skoro jasnou oblohu. Nejvyšší denní teploty budou ve středu 24 až 28 °C. Ve čtvrtek se nejvyšší denní teploty budou pohybovat od 25 až 29 °C. K večeru už bude přibývat oblačnosti, místy mohou přijít přeháňky a bouřky.

V pátek by mělo nejvíc pršet, teploty budou ale stále příjemné - 21 až 25 °C.

Další víkend je sice daleko, ale měl by být podle meteorologů určitě lepší než tento. I když máme počítat s přeháňkami, teploty by měly být celkem vysoké - 23 až 28 °C.

 

ilustrační foto
 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT