QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na pláži u Boleváku byl had v láhvi! FOTKY

07.07.2015 13:48

Poměrně netradiční nález řešili strážníci u Boleváku v Plzni. Na jedné z pláží se našel had uvězněný v PET lahvi. I v extrémním horku pobyt v láhvi přežil.

FOTO_MP Plzeň (3)
FOTO_MP Plzeň (1)FOTO_MP Plzeň (2)FOTO_MP Plzeň (3)FOTO_MP Plzeň (4)

Strážníci v Plzni mají na kontě další výjezd ke "zvířecímu" případu a opět jedním z řady netradičních. Na pláži u Boleváku se totiž našla PET lahev, ve které byl vměstnaný had. I když teploty v pondělí opět atakovaly rekordy, užovka přežila. Za posledníé týdny jde o další kuriózní nález v řadě.

Tentokrát museli strážníci zasahovat u zvířecího nalezence u Boleváku. "V pondělí večer vyjížděli strážníci specializovaní na zatoulaná zvířata k poněkud nezvyklému případu – na pláži boleveckého rybníka se nacházela pet láhev, ve které byla uzavřena užovka. Ač ten den panovala vysoká horka, had své věznění přežil a mohl být vypuštěn do volné přírody," popsala Dana Krausová z městské policie.

Naposledy byli strážníci volání ke kurióznímu nálezu minulý týden. Přímo na chodníku na Klatovské třídě našla žena vyhřívajícího se leguána, který evidentně utekl majitele. Toho se ovšemnajít nepodařilo, a tak strážníci odchyceného ještěra předali odborníkům. Podrobnosti k případu leguána najdete v článku zde, kde nechybí ani fotografie "uprchlíka".

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24