QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Náraz do stromu na Klatovsku! Vrtulník transportoval řidičku ve vážném stavu

04.11.2022 11:48     05.11.2022 16:55

K nehodě, která má bohužel tragické následky, došlo v pátek 4. listopadu dopoledne u Nezamyslic ve směru na Kejnice na Klatovsku.

nehoda nezamyslice foto HZSPK_3
nehoda nezamyslice foto HZSPKnehoda nezamyslice foto HZSPK_1nehoda nezamyslice foto HZSPK_3nehoda nezamyslice foto HZSPK_4nehoda nezamyslice foto HZSPK_5

"Letecká záchranná služba z místa transportuje ženu ročník narození 1973 ve vážném stavu a se zajištěnými dýchacími cestami na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla mluvčí záchranné služby Andrea Divišová.

Bohužel nehoda má tragické následky. Žena svým zraněním podlehla v nemocnici.

Podle mluvčí policie řidička utrpěla vážná zranění po nárazu do stromu. "49letá žena z Horažďovicka jela s vozidlem značky Renault ve směru od obce Nezamyslice na Kejnice. V 10:25 vjela do protisměru a narazila do stromu," uvedla k nehodě mluvčí poicie Dana Ladmanová.

U nehody asistovali hasiči. "Odpojili jsme akumulátor vozu, provedli protipožární opatření a pomohli s transportem zraněné osoby do vrtulníku," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že dále hasiči zajistili místo nehody a připravili plochu pro přistání vrtulníku.

 

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24