Nehody v regionu! Do terénu musela záchranka

29.09.2015 15:39     29.09.2015 16:08

Střet autobusu s osobním autem v Chrástu i nehoda motorkáře v Domažlicích. I tyto nehody během odpoledne zaměstnaly složky IZS v regionu...

DN Lochousice

Nehody během úterního odpoledne zaměstnaly složky Integrovaného záchranného systému hned na několika místech. V Chrástu u Plzně se střetl autobus s osobním autem, v Domažlicích došlo ke střetu auta s motorkářem. Obě nehody si vyžádaly zraněné.

K nehodě v Chrástu došlo krátce po 14. hodině na třídě Československého odboje. "Došlo ke střetu autobusu a osobního auta. Na místě byly tři zraněné osoby. Příčiny nehody jsou v šetření," řekla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová.

Na místo tak museli kromě hasičů vyjíždět i záchranáři. "Z místa jsme do nemocnic převáželi tři osoby, dvě ženy a jednoho chlapce. Jednalo se o zranění spíš lehčího rázu," doplnila k nehodě mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Složky IZS musely zasahovat také v Domažlicích. Tam se krátce před třetí hodinou odpolední srazilo osobní auto s motorkářem ve Švabinského ulici. Také v tomto případě se ale naštěstí následná zranění ukázala jako lehčí. "Mladšího muže jsme převáželi do nemocnice v Domažlicích na ošetření," dodala mluvčí záchranky.

Bohužel fatální následky měla dopolední nehoda u Nepomuku na jižním Plzeňsku. V totálně zdemolovaném autě zemřel 70letý muž. Podrobnosti k nehodě, včetně fotogalerie z místa najdete zde.

FOTO: ilustrační


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24