QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Největší autoškola v ČR otevírá učitelské kurzy v Plzni

17.05.2023 10:30

Nejlépe hodnocená autoškola nabízí práci instruktorům v plzeňské pobočce.

Nobe autoškola

Autoškola NOBE Plzeň nedávno na otevřela svou pobočku a už jí chybí instruktoři, poptávka převýšila nabídku. Najdete ji v ulici Sady 5. května a vede ji mladý nadějný manažer Tonda Bláha. Po letech se rozhodl opustit perspektivní profesi bankéře, aby začal novou kariéru, kterou spojil se svou životní vášní: řízením motorových vozidel.

Tonda Bláha - lektor teorie a praktického výcviku

NOBE je už v 11 městech v Čechách a na Moravě

Chcete-li napodobit Antonína Bláhu nebo prostě jen potřebujete nové zaměstnání, případně si chcete finančně přilepšit, zauvažujte o možnosti absolvovat kurz učitele autoškoly. A chcete-li také zaručeně uspět, spojte se s tím nejlepším na trhu. V Autoškole NOBE to dělají evidentně dobře a rádi, vždyť jsou na trhu už 30 let a momentálně jsou hodnoceni jako nejlepší a největší autoškola v ČR a zaměstnávají více než stovku lektorů a odborných konzultantů.

Pro koho je kurz učitele autoškoly v Plzni vhodný? 

Pozice instruktora autoškoly není pro každého. Studenti mají rádi zkušené řidiče s praxí, kteří už najezdili spoustu kilometrů, takže jsou klidní, umí pochopit a tolerovat začátečnické chyby a působí uklidňujícím dojmem. K nejlepším instruktorům patří lidé ve středním věku, věk ale není důležitý, může vám být klidně i 60 let. 

Zákonné podmínky

V prvé řadě musíte být starší 24 let a vlastnit řidičský průkaz skupiny B po dobu nejméně 3 let bez záznamu o trestných činech. Dále musíte mít ukončené středoškolské vzdělání s maturitou nebo být vyučeni ve strojním oboru a během posledních tří let vám nesmí být soudem či jiným správním orgánem uložen trest spočívající v zákazu řízení.

Jak dlouho učitelský kurz v autoškole trvá

Závisí to na časových možnostech adeptů. Dá se to zvládnout i během měsíce, když se tomu budete věnovat intenzivně. V průměru se délka kurzu pohybuje od dvou do čtyř měsíců. Obvykle to obnáší zhruba 80 hodin, během nichž studenti získávají teoretické a praktické znalosti, které potřebují k tomu, aby mohli kvalifikovaně vyučovat budoucí řidiče. Lekce probíhají jednou až dvakrát týdně v odpoledních hodinách nebo o víkendech. 

Co kurz instruktora autoškoly obnáší? 

Sestává z teoretické části, kde se probírají zákony a předpisy silničního provozu, a z části praktické, která zahrnuje výcvik ve vedení lekcí pro studenty. Instruktoři autoškoly se postupně naučí, jak předávat studentům své zkušenosti, jak reagovat na nebezpečné a kritické situace a jak jednat se svými žáky, aby pod jejich vedením úspěšně zdokonalovali své řidičské schopnosti.

Sháníte přivýdělek?

Pracovat v autoškole můžete i po zaměstnání a dá se tak slušně přivydělat. Mnoho vašich budoucích kolegů tak začínalo, zprvu jako brigádnici, ale zalíbilo se jim to natolik, že za volantem už zůstali. Vždyť za jednu lekci, což je dvakrát 45 minut, dostane lektor od 400 do 700 Kč a příplatky za vedení zkoušek, kolegů i další bonusy. Platy učitelů autoškol v posledních letech výrazně rostou.

V NOBE nabízejí hned tři varianty spolupráce 

Můžete jezdit jako instruktor v rámci plzeňské pobočky autoškoly NOBE se služebním nebo s vlastním výcvikovým vozidlem. Práce je to velmi zodpovědná a náročná a není tedy divu, že je také náležitě honorovaná. Třetí varianta je otevřít a vést vlastní pobočku pod značkou NOBE.

Založte si vlastní autoškolu

V NOBE vám rádi pomohou se založením vlastní autoškoly, která bude zcela pod vaší kontrolou. Postarají se o reklamu, vozový park, administraci i o daně a právní služby. S podporou stabilní společnosti si tak můžete vybudovat vlastní úspěšnou firmu, pomohou vám s rozjezdem, vedením pobočky i s přísunem klientů. Přidejte se k rodině NOBE, která o sobě tvrdí, že vychovává řidiče, nikoli pouhé držitele řidičských průkazů.

Začněte zde: Kurz učitele autoškoly.

NOBE.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24