Nové a sexy uniformy na poště?

16.09.2010 9:23

Česká pošta chce, aby její zaměstnankyně i zaměstnanci lépe vypadali. Objednala si proto nové uniformy, které spíš připomínají oblečení letušek. Ale budou šité na míru. Za čtvrt miliardy.

Nové a lepší uniformy nás čekají na poště za přepážkou. Česká pošta se asi chce zalíbit zákazníkům. Investuje proto do nových oblečků pro zaměstnance čtvrt miliardy.

Všech 25 000 zaměstnanců České pošty bude vypadat lépe, protože je čekají nové uniformy. Podle odborníků ale firma utrácí zbytečně, protože nové materiály jsou nestálé, materiály plstnatí. Zkrátka nové obleky nejsou na denní nošení. Budou z bavlny, lycry a vlny, to jsou nestálé materiály. Podle České pošty ale budou dobře vypadat a budou šité na míru. Takže dámy za přepážkou nebudou nosit ty staré, univerzální pytle, které byly šité jednotně pro všech 25 000 zaměstnanců.

Návrhy uniforem jsou z OP Prostějov ještě z doby před krachem. prostějov vyráběl uniformy pro letušky a piloty ČSA. Pošta chce tímto dokázat, že i ona je schopna se vizuálně zdokonalovat.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24