QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec se vymočil před dětmi a usnul! Další zásah strážníků v sadovém okruhu, FOTO

13.06.2014 9:17

Další zásah strážníků v sadovém okruhu v Plzni kvůli opilci vzbudil velkou pozornost. Přímo ve Smetanových sadech opilý muž nejdřív vykonal potřebu, následně se svalil a usnul. To vše před zraky hrajících si dětí!

sms

Sadový okruh v Plzni se zkrátka opilců ne a ne zbavit. Zásahy strážníků kvůli podnapilým lidem jsou na denním pořádku a v mnoha případech je jejich trpělivost až neuvěřitelná. Tentokrát mají na kontě zásah u opilce, který budil skutečně veřejné pohoršení ve Smetanových sadech...

Projít sadovým okruhem v Plzni je někdy jen pro silné nervy. Kromě nejrůznějších bezdomovců jsou poměrně často k vidění i zásahy strážníků, kteří se potýkají s namol opilými lidmi. Tentokrát opilec pohoršení vzbudil skutečně velké. jeho chování totiž musely sledovat i malé děti, které si v parku hrály.

"Ze vzbuzování veřejného pohoršení se bude muset před přestupkovou komisí zpovídat padesátiletý muž z jižního Plzeňska. Když hlídka městské policie procházela včera po půl druhé odpoledne Smetanovými sady, všimla si ho, jak opilý leží na trávníku s obnaženým přirozením v blízkosti hrajících se dětí. Svůj stav pak omlouval tím, že byl opilý a usnul na zemi po vymočení," potvrdila mluvčí strážníků Jana Pužmanová k zásahu.

Před nedávnem vzbudil velkou pozornost případ dvojice opilců, kteří si za bílého dne ustlali přímo na chodníku v ulici Edvarda Beneše. Podrobnosti zde.

smsFOTO: MPP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24