Plzeňská zoo vydala adventní výzvu pro veřejnost

24.10.2022 13:26

V Zoologické a botanické zahradě města Plzně je v čase adventu vždy kouzelná atmosféra. V letošním roce se můžete do programu na statku Lüftnerka zapojit i vy nebo vaše ratolesti!

strom prestice5

“Výzva školám, divadelním kroužkům, ale i dalším! Vytvořte s námi jedinečnou atmosféru a kouzlo adventního času na statku Lüftnerka v Zoo a BZ Plzeň,” zveřejnila výzvu Zoologická a botanická zahrada města Plzně.

Zoologická zahrada v Plzni již více než dvacet let připravuje pro návštěvníky živý betlém. V posledních letech i oblíbené rozsvícení vánočního stromečku, který je vždy doprovázen bohatým kulturním programem. “Letos vám nabízíme jedinečnou možnost se na obou akcích, hojně navštěvovaných veřejností, podílet. Připravujete-li živý betlém nebo krátké představení s adventní nebo vánoční tématikou, PŘIHLASTE SE,” láká plzeňská zoo.

Rozsvícení vánočního stromu na statku Lüftnerka se bude konat 10. prosince v 15 hodin. Živý betlém na statku Lüftnerka bude k vidění 17. prosince od 15 hodin.

Chcete být součástí tohoto projektu? Čím dříve se přihlásíte, tím větší máte šanci. Do 18. listopadu se můžete přihlásit zde: hykes@plzen.eu

foto ilustrační Milan Janoch

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24