Policisté pátrají po mladíkovi, který zaútočil na Lochotíně na důchodkyni! Pomůžete?

06.06.2014 20:19

Policisté pátrají po muži, který v Plzni v Sokolovské ulici napadl 71letou ženu. Důchodkyně nesla igelitku s nákupem a peněženkou a právě té se útočník chtěl zmocnit. Teď mu hrozí až 10 let za mřížemi!

Foto 4
Foto 5Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4

Policisté pátrají po mladíkovi, který zaútočil v Plzni na Lochotíně na 71letou ženu. Důchodkyně nesla igelitku s nákupem a peněženkou a právě té se útočník chtěl zmocnit. Do ženy strčil tak, že upadla a ještě do ní kopl. Policisté teď po muži intenzivně pátrají a o pomoc žádají také veřejnost.

,,Policisté pátrají po pachateli, který 30.5.2014 v době okolo 23.20 hodin přistoupil k 71leté ženě, která procházela po chodníku mezi čerpací stanicí Agip a panelovým domem č. 1042 na ulici Sokolovská a rukou se jí snažil vytrhnout igelitovou tašku s nákupem a peněženkou. Nejdříve tašku uchopil, poté do ženy strčil, následkem čehož upadla na zem. Protože napadená tašku stále pevně držela, kopl jí do hýždě. Poté tašku z ruky vytrhl a utekl směrem k čerpací stanici," popisuje policejní mluvčí Hana Štefflová.

Muž je podeželý ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a hrozí mu až 10 let za mřížemi!

,,Muž byl vyšší postavy, oblečen byl do tmavého oděvu a na hlavě měl kšiltovku tmavé  barvy," dodává Hana Štefflová.

Policisté žádají všechny případné svědky, kteří se v té době pohybovali v okolí prodejny a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby a také ty, co jsou schopni identifikovat muže zachyceného kamerovým systémem, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

FOTO:PČR

  

                                                                                                          

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24