Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Potřebujete cokoliv zvednout? Je tady ZvednuVámTo

23.05.2024 14:03

Speciální auto s jeřábovou rukou, které stavělo i lanovku v rakouských Alpách, si nyní můžete objednat v Plzni i po celém Plzeňském kraji. Zvedne vám téměř cokoliv.

CG0A1394
CG0A1394CG0A1254CG0A1438ZvednuVam To auto s jerabovou rukou2ZvednuVam To auto s jerabovou rukou3ZvednuVam To auto s jerabovou rukouZvednuVam To auto s jerabovou rukou1stavbakrov

Potřebujete někam dostat kontejner, okenní tabule, stavební buňku, zvednout fotovoltaické panely na střechu nebo třeba odstěhovat oknem sedačku do devátého patra? Kontaktujte ZvednuVámTo.

Auto, kterým firma disponuje, má velké výhody. Nepotřebuje tak velký manipulační prostor jako například jeřáb, přitom se dostane téměř kamkoliv. „Můžeme zvednout materiál až do výšky 32 metrů, jeřábovou ruku natáhneme i do dálky, také do 32 metrů. Auto přitom není vysoké, jako je například jeřáb, což nám umožňuje manipulaci v menších nebo nižších prostorách,“ říká Jan Horny, majitel firmy.

Auto uveze až šest a půl tuny. Je možné za něj připojit vlek pro převoz lodních kontejnerů nebo nákladu až do 15 tun. Další velkou výhodou je právě manipulace. „Nepotřebujeme velký prostor pro kotvení techniky k zemi. Další výhodou je zvedání břemen v nízkých prostorách. Byli jsme schopni takto pracovat například v plzeňském DEPO2015, kde je velmi nízká podhledová výška a klasický jeřáb tady neměl šanci. To nám umožňuje pracovat například pod elektrickým vedením,“ říká Jan Horny.

Služby firmy ZvednuVámTo si může objednat i fyzická osoba. „Naše služby jsou pro kohokoliv. Lidé nás využívají i v takových, řekl bych, zapeklitých situacích. Stěhovali jsme nedávno vanu do domu oknem, kam nebyl vůbec dobrý přístup. Zvedali jsme trabanta, také auto z příkopu. Dáváme fotovoltaiku na střechu, vyndaváme stromy, dokonce i z vody. Možnosti jsou opravdu veliké,“ doplňuje Jan Horny.

 

Potřebujete cokoliv zvednout? Kontaktujte ZvednuVámTo!
Volejte Jan Horny, telefon 604 418 631
 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte