QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Provoz komplikují nehody! V Plzni se stala hromadná nehoda - FOTKY

18.01.2016 18:36     18.01.2016 19:44

Chotěšov, Trhanov, ale i Plzeň. To jsou místa, kam musely v podvečer vyjíždět složky IZS kvůli nehodám. V Plzni U Prazdroje se srazila hned čtyři auta.

FOTO_Pavel Němeček (3)
FOTO_Pavel Němeček (2)FOTO_Pavel Němeček (1)FOTO_Pavel Němeček (3)FOTO_Pavel Němeček (4)FOTO_Pavel Němeček (5)FOTO_Pavel Němeček (6)FOTO_Pavel Němeček (7)

Hned na několika místech v regionu v pondělí v podvečer zkomplikovaly provoz nehody. V Chotěšova na jižním Plzeňsku havarovalo osobní auto, u Trhanova se srazilo nákladní auto a dodávka. Tam musela vyjet i záchranka. Hromadná nehoda pak zkomplikovala provoz v Plzni.

Složky Integrovaného záchranného systému musely jako první vyjíždět na jižní Plzeňsko do Chotěšova. "Na náměstí došlo k havárii osobního auta, které se převrátilo na bok," potvrdila mluvčí policie Martina Kohoutová s tím, že příčiny a okolnosti nehody policie dál šetří. Na místo musela vyjet i záchranka kvůli zranění řidiče.

Kolem šesté hodin pak došlo k nehodě u Trhanova na Domažlicku. "K nehodě dodávky a nákladního auta došlo na silnici od Trhanova směrem na Chodov před železničním přejezdem. Škoda je předběžně vyčíslená na 140 tisíc," řekla k další nehodě policejní mluvčí. Také v tomto případě se příčiny stále šetří, i tam ale musela vyjet záchranka.

"V obou případech šlo o lehčí zranění. Z Chotěšova byl do nemocnice přepraven muž ročník 1961, u Trhanova pak muž ročník 1991," doplnila k zásahům mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Hromadná nehoda zkomplikovala provoz v Plzni v ulici U Prazdroje (viz fotogalerie). Směrem na Prahu se srazila hned čtyři auta, jen kousek od této nehody došlo ke srážce dvou osobních aut. V tomto případě se naštěstí nehoda obešla bez zranění.

FOTO: Pavel Němeček, orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24