QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič nezvládl u Přeštic rychlost. V péči záchranky skončili tři lidé

02.05.2016 10:52     02.05.2016 11:53

Policii, ale i hasiče a záchranku zaměstnaly během pondělního dopoledne nehody. U Přeštic se auto dokonce přetočilo přes střechu, ve voze se zranili tři lidé. U Litic pak boural bagr s autem.

DN H. Bříza

Hned dvě dopravní nehody během pondělního dopoledne zaměstnaly složky IZS v regionu. Vyjíždět musely k havárii osobního auta u Přeštic a také k plzeňským Liticím, kde došlo ke střetu auta s bagrem.

Zraněními hned tří lidí skončila nehoda u Přeštic na silnici druhé třídy. "K havárii osobního auta tovární značky Škoda Fabia došlo na silnici II/183 ve směru od obce Vodokrty na Přeštic. Řidič osobníhob vozidla ze zatím nezjištěných příčin vjel k pravému kraji silnice, následně do protisměru a skončil v silničním příkopu. Vozidlo se během havárie přetočilo přes střechu a zůstalo v poloze na kolech," popsal mluvčí policie Jan Koželuh.

V autě došlo ke zranění tří osob, které si na místě převzala záchranka a převezla do nemocnice na ošetření. Všechny okolnosti nehody se stále šetří, nicméně vypadá to, že řidič jel poměrně dost rychle. Dechová zkouška na alkohol u něj byla negativní.

Do terénu museli i dopravní policisté v Plzni. "Pod sjezdem Radčice - Litice došlo ke střetu bagru a osobního vozidla," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že také tam musela na místo vyrazit záchranka. Do nemocnice převezla jednu ženu, podle všeho ale jen z preventivních důvodů.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT